Logo regio-voetbal.nl

Veel doelpunten op tweede avond Champions Cup

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - De tweede speelavond van het zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup gaat als doelpuntrijk de boeken in. In vier wedstrijden werd maar liefst 27 keer gescoord.

Heukelum gaf z'n visitekaartje af en speelde Rijswijkse Boys met 7-2 van de mat. Said Yaouane vond tweemaal het net. Aan Rijswijkse zijde deed Martin Kant hetzelfde.

Schelluinen speelde zeer behoorlijk tegen Ameide, dat ronduit tegenviel (4-1). Ameide-doelman Fabian den Hartog moest na hands buiten zijn doelgebied met rood het veld verlaten. Arnel Kocan was met twee goals topscorer bij Schelluinen.

Schaakspel
GJS-sv Meerkerk was met name in de eerste helft een schaakspel en niet het spektakel dat was verwacht. Maar toen het tempo eenmaal omhoog ging, viel er voor het publiek in De Oosterbliek voldoende te genieten.

Dat was vooral te danken aan Remie Schuurman van Klaveren, die vijfmaal scoorde. Daar zaten enkele hele fraaie treffers tussen. Als GJS doorkomt, zal het Schuurman van Klaveren (die net als enkele andere zaalspelers op trainingskamp gaat) node missen. Het werd 6-1. Sv Meerkerk liep eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan.

Defensief
Hardinxveld had het aanvankelijk lastig tegen het defensief ingestelde Noordeloos. Maar uiteindelijk was er voor de groenzwarten geen houden aan. Hardinxveld, met een aantal technisch vaardige spelers in de ploeg, won met 6-0. Joran Schröder en Sjoerd Ooms scoorden beiden tweemaal.

PROGRAMMA DONDERDAG 27 DECEMBER
18.30 uur, Leerdam Sport'55-Vuren
19.25 uur, Sliedrecht- HSSC'61
20.20 uur, Almkerk-Arkel
21.15 uur, Asperen-Kozakken Boys
22.10 uur, SVS'65-Unitas


Volg het toernooi om de Poort6 Champions Cup ook 'live' op Twitter via: @RVoetbal.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup