Logo regio-voetbal.nl

Ron Vlot: 'Houdbaarheidsdatum nog niet op'

  •   keer gelezen   Nieuws

GROOT-AMMERS – Oefenmeester Ron Vlot begint volgend seizoen aan zijn vijfde voetbaljaar als trainer bij derdeklasser Groot-Ammers. Tamelijk uniek in de woelige voetbalwereld.


“En dat vijfde seizoen hoeft niet per se mijn laatste te zijn. Ik lees wel eens uitspraken van trainers die bijtekenen en gelijk aankondigen na volgend seizoen te vertrekken. Natuurlijk heeft elke trainer een houdbaarheidsdatum, maar wat mij betreft is die van mij bij Groot-Ammers nog niet op. Ik heb het prima naar mijn zin. De spelers vinden het nog leuk, het lukt mij nog steeds om ze te motiveren, de trainingsopkomst is goed en  afspraken worden nog altijd nagekomen. Wat moet je nog meer?”, lacht de 45-jarige Vlot.

Mentaliteit
“Richting het bestuur heb ik, in een kort gesprek, aangegeven nog voldoende potentie te zien in de groep. Wel moeten de spelers meer in de spiegel kijken, maar daarin is Groot-Ammers geen uitzondering. Dat heeft meer met de hedendaagse mentaliteit te maken. Behoefte om bij een andere club te trainen heb ik niet. Natuurlijk word ik wel eens gebeld. maar voorlopig zit ik goed bij Ammers”, aldus de oud-trainer van SVW, VVGZ, Papendrecht en Sliedrecht.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup