Logo regio-voetbal.nl

Michel Langerak nieuwe trainer ASWH

  •   keer gelezen   Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT/WERKENDAM - In lijn met de verwachtingen wordt Michel Langerak met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van zaterdaghoofdklasser ASWH.

Langerak komt over van de Werkendamse topklasser Kozakken Boys. In ASWH treft hij een ambitieuze club die eveneens aast op een plek in de Topklasse.

Betaald voetbal
Michel Langerak speelde van 1987 tot en met 2003 bijna 450 wedstrijden in het betaalde voetbal en kwam uit voor onder meer Dordrecht'90, NEC, AZ en Sparta.

Hij debuteerde als hoofdtrainer bij het Kinderdijkse De Zwerver. Zijn trainerscarrière leidde hem tot nu toe verder langs LRC Leerdam en Kozakken Boys, waar hij vorig seizoen via de nacompetitie mee naar de Topklasse promoveerde.

Stage
Langerak volgt momenteel de cursus Coach Betaald Voetbal en loopt stage bij NAC Breda.

Zekerheid
“Een hele mooie club. Ik ben er erg blij mee”, reageert Langerak over zijn nieuwe werkgever in het nieuwe seizoen. Natuurlijk had de huidige Kozakken Boys-coach ook ambities richting het betaalde voetbal, hetzij als hoofdcoach hetzij als assistent.

“Die ambities blijf ik houden. Maar in dat wereldje komt het altijd wat later op gang. Ik wilde daar niet op wachten. Ik wilde nu zekerheid. En die heb ik nu met ASWH.”

Goed einde
Maar eerst volgt nog een half jaar Kozakken Boys. “Er volgt nog tweede seizoenshelft en daar gaat alle aandacht naar toe. Die gaan we tot een goed einde proberen te brengen”, vervolgt Langerak, die met de Werkendammers begin januari eerst op trainingskamp in Spanje gaat voordat de eerstvolgende competitiewedstrijd (tegen Scheveningen op 12/1) zich aandient.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup