Logo regio-voetbal.nl

Veen en Rijswijk door in beker

  •   keer gelezen   Nieuws

LAND VAN HEUSDEN & ALTENA - Zaterdag werden de laatste wedstrijden gespeeld in de poules voor de districtbeker van Zuid 1. Achilles Veen en Rijswijkse Boys zijn door naar de volgende ronde. 


Achilles Veen – VVGZ 1-1
Achilles Veen had aan een gelijkspel genoeg. De eerste helft kwam de thuisploeg op 1-0 na een hoekschop van Erwin Verbruggen. Jeroen van Leysen werkte de bal tegen het net. Na de rust werd het 1-1 door Joey Klein. Het laatste kwartier was het billenknijpen voor Achilles Veen, al belandde een poging van Mark v/d Meijden nog op de paal.

Altena – OSS’20 1-8
Altena leed een forse nederlaag in het bekertoernooi. Het incasseerde acht doelpunten tegen OSS’20. “Het was dramatisch slecht van onze kant”, aldus trainer Mari de Laat. Voor de Nieuwendijkers scoorde alleen Ranil van Gastel.

Almkerk – TOP 2-1
Het venijn zat in de staart bij Almkerk tegen TOP. Kort voor tijd krulde Niels Nieuwesteeg de bal in de kruising. Michel Kooijman maakte op de valreep de 2-1.

GDC – Schelluinen 4-0
Bij de rust stond het GDC van de nieuwe trainer Michel de Raad al op 2-0. Erik den Ouden kopte de 1-0 binnen en Tom Hesselberth zorgde voor 2-0. Na de rust zorgde Erik van Kessel voor de 3-0 en Kevin Bouman nam de 4-0 voor zijn rekening. Dinsdagavond speelt GDC nog tegen Unitas.

Sleeuwijk - Rijswijkse Boys 1-5
Wilco van Rossem scoorde tweemaal en Arjan van Herpen maakte de 1-3 voor Rijswijkse Boys. Voor Sleeuwijk scoorde Michiel Marinissen. Door een eigen Sleeuwijks doelpunt werd het 1-4 en Henri Versteeg maakte de 1-5.

GVV – NOAD’32 1-4
NOAD’32 had de eerste twee wedstrijden verloren. Bij GVV lukte het wel met 1-4. Ruben Bouman, John van Bergeijk (2x) en Maurice Schopenhouer waren de schutters.

Wilhelmina’26 – TSV Gudok 1-2
Wilhelmina’26 ligt eruit. Het verloor van TSV Gudok, dat vlak voor tijd de 1-2 scoorde. Voor de Wijk en Aalburgers scoorde Sander Tabbers.

Sparta’30 – Unitas za 2-0
Sparta’30 won weliswaar van de zaterdag van Unitas, maar het bleek niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. Voor de rust kwamen de Andelaren op 2-0 door Tim Verbruggen en Lennart van Andel.

Streefkerk – Kozakken Boys 2 4-1
Kozakken Boys 2 haalde het niet bij Streefkerk. De reserves uit Werkendam verloren met 4-1. Daarmee werd Streefkerk poulewinnaar. Voor Kozakken Boys 2 scoorde Djeison Gomes Ferreira de eretreffer.

Giessen – RKTVC (niet gespeeld)
Het bekerduel tussen Giessen en RKTVC ging niet door omdat de gasten uit Tiel geen elftal op de been konden brengen. De wedstrijd wordt nu komende dinsdagavond gespeeld. 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup