Jasper Somsen niet als trainer naar Woudrichem | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

Jasper Somsen niet als trainer naar Woudrichem

  •   keer gelezen   Nieuws

WOUDRICHEM - Jasper Somsen wordt niet de nieuwe trainer van zaterdagvierdeklasser Woudrichem. Geruchten hierover verwijst de aanvoerder van GDC gedecideerd naar het rijk der fabelen. "Een onzinverhaal", aldus Somsen, die als trainer wel ambities heeft. "Maar zoals het er nu naar uitziet speel ik volgend seizoen gewoon nog een jaar in het eerste van GDC."

"Mijn ambities liggen momenteel op landelijk divisieniveau als hoofdtrainer jeugd, of bij een amateurclub op hoog niveau als hoofdtrainer of assistent-trainer", legt Somsen uit. "Basis is wel dat er een goede organisatie staat, die overeenkomt met mijn visie. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst andere keuzes maak en wel bij een club met ambitie instap, maar dan moet dat wel in het plaatje passen."
Daarnaast is de GDC'er bezig zich op betaaldvoetbalniveau te specialiseren op het gebied van voetbalconditie volgens de methode van Raymond Verheijen. "Hier heb ik al diverse cursussen voor gevolgd en dat blijf ik voorlopig doen. Ik ben me uitgebreid aan het oriënteren en aan het voorbereiden op wat de mogelijkheden voor mij zijn op dit gebied binnen het betaalde voetbal, zowel bij jeugd als senioren."

Wanneer hij als speler stopt bij GDC weet Somsen nog niet. "Als er een leuke uitdaging komt is dat misschien komend seizoen al, maar het kan ook nog enige jaren duren. Momenteel ben ik niet zelf op zoek naar een club en kijk ik wel wat er op me af komt. Ik voetbal nog steeds met veel plezier in GDC 1."


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup