Johan van Bijsterveld naar Achilles Veen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

Johan van Bijsterveld naar Achilles Veen

  •   keer gelezen   Nieuws

NIEUW-LEKKERLAND - Hoewel hij onlangs zijn contract met vv Nieuw-Lekkerland  met een seizoen verlengde, vertrekt trainer Johan van Bijsterveld  aan het einde van dit seizoen tóch bij de in degradatienood verkerende hoofdklasser. Achilles Veen wordt zijn nieuwe club. 


Aart van der Ham, lid van de technische commissie van vv Nieuw-Lekkerland, wil en kan wel commentaar geven op de opmerkelijke move van Van Bijsterveld. “We hebben zijn contract verlengd met de restrictie dat hij onder de verbintenis uit zou kunnen op het moment dat zich een zeer ambitieuze hoofd- of topklassevereniging zou aandienen. Van de week meldde Johan ons dat hij benaderd was door zo’n -in zijn ogen- krachtdadige club. Nieuw-Lekkerland heeft daarop besloten hem niet aan zijn contract te houden en op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. We zoeken een kandidaat die tussen de groep staat en onze dorpsclubcultuur goed aanvoelt. Zo iemand moet te vinden zijn. Er zijn sowieso meer trainers dan clubs, dus daar komen we wel uit."

Johan van Bijsterveld wordt bij Achilles Veen de opvolger van Frans van Wijk. Hij was er al eerder, in 2010, werkzaam op ad-interimbasis, waarna hij naar Nieuw-Lekkerland vertrok. "Achilles past bij mijn persoonlijke ambitie”, legt Van Bijsterveld, die er aan toevoegt dat hij met pijn in het hart vertrekt bij Nieuw Lekkerland, zijn verrassende move uit.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup