Logo regio-voetbal.nl

Drechtstreek hoopt op fitte scheidsrechter

  •   keer gelezen   Nieuws

WEST-ALBLASSERWAARD - Twee competitiewedstrijden staan er komend weekeinde op het programma voor de streekclubs uit de West-Alblasserwaard.

2F-koploper Drechtstreek reist voor de tweede achtereenvolgende zaterdag af naar Schelluinen om daar de laatste 33 minuten van de eerder gestaakte uitwedstrijd tegen de plaatselijke trots af te ronden. Dat doen de Papendrechters met een 1-2 voorsprong. Hopelijk treffen beide teams het ditmaal wel met een scheidsrechter die gevrijwaard blijft van blessureleed.

Komende zondag  werkt 1B-kelderformatie Papendrecht de inhaalpot uit bij VUC af. Eerder dit seizoen werd het duel ongeldig verklaard omdat de Hagenaars met een niet-speelgerechtigde voetballer de wedstrijd in gingen. Papendrecht heeft de punten keihard nodig, maar zal ze ook bij VUC niet gemakkelijk kunnen binnen slepen. Daar heeft de club uit de residentie een te goed elftal voor. Een puntje zou daarom al mooi meegenomen zijn voor trainer Richard Middelkoop en zijn door puntenschaarste gekwelde ploeg.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup