Logo regio-voetbal.nl

Voetbalkrakers in Alblasserwaard

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERWAARD - De 'neutrale' Alblasserwaardse voetballiefhebber hoeft zich zaterdag 24 september bepaald niet te vervelen. Keuze genoeg, met onder meer De Zwerver-Stedoco en Schelluinen-sv Meerkerk op het menu.

Hoofdklasser Nieuw-Lekkerland krijgt in Maassluis een zware kluif aan Excelsior. Maar het eerste groenwitte punt geeft de burger moed, dus wellicht dat er voor de Lekkerlanders toch wat te halen valt.
De eersteklassers De Zwerver en Stedoco treffen elkaar op De Schans. Titelkandidaat Stedoco mag dan favoriet zijn, feit is dat De Zwerver ook al vijf punten in de pocket heeft en nog ongeslagen is. Het gaat dus ongetwijfeld een boeiende confrontatie worden in Kinderdijk, waarvan de afloop maar moeilijk te voorspellen valt.

Aanjager
Schelluinen-Meerkerk is ook al zo'n regiotreffen om naar uit te kijken. Hoe houdt sv Meerkerk zich zonder de geblesseerde aanjager Brian Vink? En hoe gaat de jonge groep van Schelluinen met de druk van een derby om? Het antwoord weten we zaterdagmiddag om kwart over vier. Het Kontakt-regio-voetbal is erbij.
Ameide is van de nul af en zal tegenstander Hardinxveld willen achterhalen. Bij een Termeise zege is dat zover. Wij rekenen op de elf van Jan Verveer!

Broodnodig
Streefkerk stelt tot nu toe danig teleur in 3D. Dat kan toch ook wel worden gezegd van debutant Unitas. Aan Streefkerk om op eigen veld een winnende daad te stellen, die brood- en broodnodig is om niet een heel seizoen achter de feiten aan te lopen. Groot-Ammers kan zich naar het linkerrijtje opwerken door SC Amstelwijck te verslaan. Een opgave die te doen moet zijn voor de manschappen van Ron Vlot. De Alblas zal allerminst tevreden zijn over de drie punten tot nu toe, maar Heukelum is niet de ideale tegenstander om het totaal op te vijzelen. Of kunnen we op een verrassing rekenen van de groenroden?

Stuntploeg
De doelstelling van Peursum houdt geen gelijke tred met de resultaten in de eerste drie duels. ODS kende ook al geen vlekkeloze start, maar blijft toch een tegenstander van formaat. De Giessenburgers zijn dus gewaarschuwd. Lekvogels moet laten zien wat het waard is bij Dubbeldam. Wordt het voorlopig de middenmoot of aanhaken bij de koplopers? VVAC werkt het eerste thuisduel af en treft in Brakel een stugge tegenstander. Dat zal geen a-b-c'tje worden, maar Cees van Bavel zal voor eigen publiek de punten zeker op De Put willen houden. Het jonge Arkel gaat voor een driepunter in Spijk en HSSC'61 mikt op een overwinning tegen Noordeloos, dat nog niet de 'stuntploeg' van vorig seizoen is.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup