Logo regio-voetbal.nl

WNC op kruispunt

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM/REGIO - WNC staat na twee thuiszeges en een uitnederlaag in de tweede klasse op een kruispunt. Als WNC in de kopgroep wil meedoen, zal er zaterdag bij middenmoter GJS in Dalem moeten worden gewonnen.

Hoofdklasser LRC speelt in Ridderkerk tegen RVVH, dat in Scheveningen voor het eerst verloor. LRC won juist voor het eerst en wil dit herstel voortzetten.
In de derde klasse staan Herovina, Leerdam Sport en Tricht samen bovenaan. Zij voetballen alledrie thuis. Herovina moet van EBOH kunnen winnen en Leerdam Sport tegen het zwakke MVV’58 eveneens. Tricht krijgt het tegen ASH lastiger, want de Hellouwse club debuteert prima met al twee zeges. Heukelum gaat bij De Alblas op bezoek.
In 4D moet HSSC’61 zich thuis tegen Noordeloos van het nipte verlies in Brakel kunnen herstellen. De derby tussen de overburen SVS’65 en Arkel zal in Spijk weinig krachtsverschil opleveren. In 4E moet koploper Haaften thuis tegen het Bossche BLC de vierde zege kunnen behalen. Vuren draait ook goed en zal in Den Bosch tegen CHC de opmars willen voorzetten. Asperen wacht nog op de eerste zege en ook in Dongen tegen Olympia’60 wordt dat lastig. Hekkensluiter Rhelico moet in Kerkwijk voor nieuw verlies vrezen.

Zondag speelt vierdeklasser Beesd in Engelen een middenmootduel. Rhelico strijdt in Rumpt tegen FC Drunen voor de eerste punten. In de vijfde klasse start Waalkanters in Heerewaarden als licht favoriet. Ophemert en Opijnen krijgen het thuis zwaar tegen MEC’07 en Wadenoijen.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup