Logo regio-voetbal.nl

‘SVS’65 moet nu stappen maken’

  •   keer gelezen   Nieuws

SPIJK - De eerste selectie van SVS’65 staat voor het twee jaar onder leiding van trainer Jan Klijn. Tot tevredenheid van Kees Sleeuwenhoek.

“Jan Klijn is een goede trainer”, steekt Sleeuwenhoek meteen de loftrompet. “Er wordt fel en zwaar getraind als dat nodig is. De opkomst is goed. In het verleden heeft hij al goed gepresteerd en komend seizoen moet dat bij ons ook gebeuren.” De jonge Spijkse selectie kreeg vorig de tijd om veel te leren. “Toen Klijn hier kwam, zei hij dat het eerste jaar een leerjaar was en dat we het tweede jaar stappen moeten gaan maken. We willen komend seizoen meer punten pakken en omhoog kunnen kijken. Een periodetitel zou natuurlijk mooi zijn, maar dat zal heel zwaar worden. Toch denk ik wel dat we goed voor de dag kunnen komen. Jonge jongens als Brian Bot, Jordi van de Berg en Martijn Tromp gaan duidelijk vooruit.”

In de 4e klasse D zal SVS’65 wat verder van huis spelen dan afgelopen seizoen het geval was. “Alleen tegen Arkel spelen we een echte derby. Het was vorig jaar leuk om tegen Heukelum en Leerdam Sport te voetballen, ook al waren we de mindere. Maar voor ons is het misschien ook wel beter als we de tegenstanders wat minder kennen.” Een aantal jaar geleden promoveerde de ploeg uit Spijk, dankzij jongens als Willem Looijen en Bennie Boeijink naar de derde klasse. De meeste spelers uit die talentvolle groep zijn vertrokken. Sleeuwenhoek denkt er echter niet over om weg te gaan. “Ten eerste heb ik gewoon minder talent dan iemand als Willem. Daarnaast is het helemaal niet mijn insteek om hogerop te voetballen. Ik ga meer voor de gezelligheid en lekker een biertje drinken. Ik voetbal hier al twintig jaar en ook nu gaan we er het beste van maken.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup