Logo regio-voetbal.nl
Hedel degradeert na 5-1 nederlaag tegen Alem
Hedel degradeert na 5-1 nederlaag tegen Alem (regio-voetbal.nl)

Hedel degradeert na 5-1 nederlaag tegen Alem

  •   keer gelezen   Nieuws

ALEM - Hedel kon zondag nog directe degradatie ontlopen. Maar dan moest er gewonnen worden bij Alem. Hedel slaagde in dat voornemen niet: 5-1 verlies. Daardoor keert Hedel na één seizoen weer terug in de vijfde klasse.


Hedel-trainer Wilco van Houtum zag zondag al snel dat zijn spelers er niet meer zo in geloofden. “Toen ik ze in de ogen keek, zag ik het al. Het geloof was er niet, denk ik. Er was ook te weinig beleving. Vorige week tegen OSC’45 zag ik het ook al. Ik ben wel erg teleurgesteld. We gaan ons nu maar weer richten op het nieuwe seizoen. Wel jammer allemaal.”

Afscheidscadeau
Even was er nog hoop bij Hedel toen net voor rust Tim Quik nog voor de 3-1 zorgde. Alem had door treffers van Martijn Leerintveld en Luuk Steenbekkers toen al een 3-0 voorsprong opgebouwd.

Na de hervatting kreeg Bas van der Star voor Hedel nog wel een kans op 3-2. Alem benutte vervolgens via Mats Steenbekkers wel de kansen en werd de eindstand 5-1. Een mooi afscheidscadeau voor de vertrekkende trainer Peter Burg. “Altijd mooi als je met een overwinning afscheid neemt”, aldus Burg, die volgend jaar opgevolgd wordt door Ben Hoek.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup