Logo regio-voetbal.nl

Heukelum is blij dat het seizoen erop zit

  Nieuws
Heukelum is blij dat het seizoen erop zit
Heukelum is blij dat het seizoen erop zit (regio-voetbal.nl)

[[{"fid":"64753","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

HEUKELUM – Heukelum sloot het seizoen af met een 2-5 nederlaag tegen Altena, dat zich daarmee plaatste voor de nacompetitie.

Trainer Marco Verbeek is blij dat het seizoen erop zit. “Dat gevoel leeft bij iedereen. We hebben na de winterstop alles uit de kast moeten trekken om zo snel mogelijk veilig te zijn. Toen dat gelukt was, merkte je dat dat het ook wel op was.”

Verbeek had zijn periode bij Heukelum graag afgesloten met een overwinning. “Uiteindelijk zat dat er niet in. Al vond ik ons niet minder dan Altena, maar zij gingen er natuurlijk nog écht voor. En dat deden ze prima.”

Verbeek moest zijn ploeg met de 0-3 ruststand vragen het seizoen nog waardig af te sluiten. “Dat hebben ze dan nog wel gedaan. We kwamen nog terug tot 2-3 en toen had de 3-3 ook kunnen vallen. Na de 2-4 was het over.” Adem Kahraman en Semih Kaplan scoorden voor de thuisploeg.

[{"fid":"64755","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}

]

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup