Almkerk laat SVL terugkomen tot 2-2
Almkerk laat SVL terugkomen tot 2-2 regio-voetbal.nl

Nieuws 148 keer gelezen

SVL en Almkerk hielden elkaar zaterdag in evenwicht. Het werd 2-2 in Langbroek.

Beide ploegen leken wat inspiratieloos. Het partijtje had veel weg van zomeravondvoetbal. Na de rust opende Bart Dirven de score met de 0-1. Met de 0-2 van opnieuw Dirven na een solo leek het gedaan.

SVL kwam echter nog terug uit een vrije trap van Bart Bruinen met de 1-2. Ook de gelijkmaker 2-2 kwam nog op het scorebord twee minuten voor tijd door Alex van Eem. In de blessuretijd kwam Almkerk nog goed weg aangezien de scheidsrechter niet mee ging in de roep om een penalty bij SVL.