Logo regio-voetbal.nl
• Voor Rhelico zou een plek in de middenmoot van 4D al mooi zijn, toont Adrie van Steijn zich realistisch.
• Voor Rhelico zou een plek in de middenmoot van 4D al mooi zijn, toont Adrie van Steijn zich realistisch. (Foto: Wim de Bruijne)
Voorbeschouwingen

Adrie van Steijn begint enthousiast bij ‘zijn Rhelico.’

  •   886 keer gelezen   Nieuws

RUMPT • Adrie van Steijn heeft zijn eerste weken als trainer bij Rhelico erop zitten. 'Zijn Rhelico' wel te verstaan, want Van Steijn kent de club als oud-speler door en door.

"Het bevalt uitstekend om hier weer te werken", zegt Van Steijn enthousiast. "Dit is een goed georganiseerde club met uitstekende faciliteiten. Ik kan hier m'n ding doen."

Leergierig
In Rumpt zijn er voorlopig nog geen ambities om prijzen te pakken. "De club moet na twee jaar nog altijd 'landen' op de zaterdag. Dat gaat steeds beter, maar goede prestaties en leuk voetbal van het eerste elftal kunnen daaraan zeker bijdragen", weet Van Steijn.

"En dat is dus ook wat we willen doen. We hebben nog altijd een jonge groep, met een paar ervaren krachten. Die jongens willen graag en zijn leergierig. Ik vind het een geweldige klus om deze groep verder te ontwikkelen. En als we dan ergens in de middenmoot kunnen eindigen, zou dat al mooi zijn."

Pittige start
De 4e klasse D bestaat dit seizoen uit dertien ploegen en Rhelico begint het seizoen met een vrije zaterdag. Daarna wacht met wedstrijden tegen Peursum en Asperen een pittige start.

"En niet veel later krijgen we ook nog SVS'65 en Unitas", zegt Van Steijn. "Maar we moeten er gewoon in geloven. Er zijn altijd mogelijkheden. We moeten zorgen dat het gaat draaien. Dan komt een club in beweging. Natuurlijk is winnen wel belangrijk, dat geeft vertrouwen en een push. Maar we moeten vooral zorgen dat we ons eigen ding blijven doen. Daar leer je het meest van."

Maarten van Hoogevest

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup