Logo regio-voetbal.nl
• Sharog Susani.
• Sharog Susani. (Foto: Gerald van Zanten)

Roda Boys-pechvogel Sharog Susani kreeg verkeerd medisch advies

  •   1927 keer gelezen   Nieuws

AALST • Sharog Susani is foutief medisch geadviseerd nadat in december vorig jaar een goedaardige tumor in zijn been operatief was verwijderd.

"Ik kreeg van medici een verkeerd advies. Zij hadden verwacht dat de pin in mijn been voor voldoende stevigheid zou zorgen. Dat bleek niet helemaal te kloppen", zegt Susani met gevoel voor understatement.

Amper een maand na de ingreep breekt hij namelijk bij een simpele pass naar ploeggenoot Sjors Maas zijn onderbeen volledig. Het been was door het wegsnijden van de tumor - en daarmee een groot deel van het bot - dusdanig verzwakt, dat deze door het minste of geringste al kon breken.

Zeldzaam
De blessure blijkt een gecompliceerd en zeldzaam verschijnsel te zijn. Susani was pas de derde patiënt in de geschiedenis van het Erasmus MC in Rotterdam die met deze kwetsuur kampte.

Inmiddels is de breuk volledig hersteld en ook het gedeelte waar de tumor is weggesneden vult zich langzaam op. Dat heeft volgens Susani nog wel tijd voor herstel nodig. Hij streeft ernaar om na de winterstop bij de Roda Boys-selectie aan te sluiten.

Martin van Hemert

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup