Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Voorbeschouwingen

Arjan van den Bosch kijkt uit naar zaterdagvoetbal in Beesd

  •   303 keer gelezen   Nieuws

BEESD • De vrije zondagmiddagen zullen in Beesd even wennen worden na de overstap naar het zaterdagvoetbal. Eén van de spelers die daar niet aan hoeft te wennen is Arjan van den Bosch. Hij is na anderhalf jaar blessureleed weer helemaal terug.

De overstap van de zondag naar zaterdag ging bij Beesd niet gepaard met een grote uitloop van spelers. Doelman Niels Jonker stopte en Rens Bronk en Igor Bassa deden een stapje terug. De gaten worden opgevuld door jeugdspelers en dus ook Arjan van den Bosch, die door trainer Dick Wammes als zijn belangrijkste 'aanwinst' van afgelopen zomer wordt gezien.

Wammes roemt Van den Bosch om zijn spelinzicht en wedstrijdinstelling. Hij brengt de balans op het middenveld. "Ik ben zelf ook blij dat ik er weer bij ben", zegt Van den Bosch. "Afgelopen weekend heb ik voor het eerst weer negentig minuten gespeeld. Dat was het laatste stapje."

Derby
Nu wacht Beesd een seizoen in de 4e klasse D, met allemaal nieuwe tegenstanders. "Ik vind het een mooie competitie met leuke tegenstanders uit de buurt. Iedereen is hier dik tevreden mee", zegt Van den Bosch.

Wat er voor Beesd in het vat zit, is nog even afwachten. "Dat kan ik echt niet inschatten. Ik hoor dat SVS'65 en Asperen waarschijnlijk hoge ogen gaan gooien, maar ik ben niet echt bezig met tegenstanders. Ik weet dat we zaterdag tegen ASH moeten, omdat ik dat dit weekend gehoord heb, haha. En natuurlijk weten we allemaal wel wanneer we de derby tegen Rhelico spelen."

Middenmoter
Van den Bosch hoopt in ieder geval op een wat positiever seizoen dan de laatste jaren. "We hebben vooral onderin gedraaid, nu willen we graag wat verder omhoog eindigen. Maar ik sta er heel open in. We moeten eerst maar eens een goede middenmoter worden. Dan zien we wel of we verder omhoog kunnen kijken."

Maarten van Hoogevest

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup

Regio-Voetbal op YouTube