Logo regio-voetbal.nl
• Jurre van Laarhoven.
• Jurre van Laarhoven. (Foto: Jan Noorloos)

Jurre van Laarhoven (Almkerk) stopt met voetballen

  •   1858 keer gelezen   Nieuws

ALMKERK • Jurre van Laarhoven kwam zaterdag voor het laatst in actie bij Almkerk. De pas 21-jarige aanvallende middenvelder kan zijn werk bij een spelersmakelaarkantoor niet meer combineren met het voetbal.

"Ik heb een mooie kans gekregen op mijn werk. Die kon ik niet laten gaan. Het zaakwaarnemersschap is een passie van mij", aldus Van Laarhoven, die zich bezig gaat houden met het scouten van jeugdspelers.

"Het is een moeilijke keuze geweest, maar uiteindelijk maak je plaats voor een andere passie. Enerzijds laat ik hier bij Almkerk een hoop vrienden én het voetballen achter, maar soms moet je keuzes maken om iets anders moois te ervaren. Mijn werkgever heeft mij de ruimte gegeven om me te verbeteren, in mezelf te investeren en me te ontwikkelen. Dat is uiteindelijk ook wat ik heel graag wil."

"In het makelaarswereld is het belangrijk om te weten welke talenten de markt te bieden heeft. Het is niet te combineren met zelf actief blijven als voetballer bij Almkerk. Alle jeugdwedstrijden worden op zaterdag gespeeld en dat is toch de doelgroep, waar ik me op richt. Het is wel mooi om met een 1-0 overwinning op Papendrecht af te sluiten. Ik hoop dat Almkerk in een goede vorm doorgaat de rest van het seizoen."

Nico van Es

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup