Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Regio-Voetbal Toernooien

Raaak introduceert zich als sponsor van de Raaak Personeel Cup

  •   keer gelezen   Nieuws

REGIO • Raaak Personeel is de nieuwe sponsor van de Regio-Voetbal Jeugdtoernooien. Een introductie door Raaak zelf.


Sinds kort zijn wij van Raaak trotse sponsor van een heus jeugdvoetbaltoernooi met een echte Cup. De Raaak Personeel Cup. Maandag werden de eerste wedstrijden in de poulefase gespeeld. Tientallen meiden en jongens van teams onder de 13 en 15 jaar strijden de komende tijd om die felbegeerde prijs. Want wie wil er nou niet de allereerste Raaak Personeel Cup in de wacht slepen.

En zoals bij voetbal tegenwoordig gemeengoed is, maakten Milan en Frank, onze voetbalkenners bij uitstek een voorbeschouwing met onmisbare informatie, analyses en een gesprekje met verslaggevers ter plekke.
 


Een tijdje geleden kregen we van Andre de Borst van Het Kontakt de vraag of wij er wat voor voelden om een regionaal jeugdtoernooi te sponsoren. Daar hebben we niet heel lang over nagedacht. Een van onze belangrijkste waarden is Dichtbij. We vinden het belangrijk om verbinding te maken met de regio en te weten wat er leeft. Waar maak je die verbinding makkelijker dan langs het voetbalveld. De deelnemende clubs zitten allemaal dichtbij onze vestigingen in Gorinchem, Alblasserdam en Papendrecht. Dus wordt er sinds gisteren maandelijks gevoetbald om de Raaak Personeel Cup. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen! En natuurlijk feliciteren we alle winnende teams!

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup