Logo regio-voetbal.nl
• Gwaeron Stout als captain van IJsselmeervogels.
• Gwaeron Stout als captain van IJsselmeervogels. (Foto: Pro Shots)

Terugkeer Gwaeron Stout naar De Zwaaier niet uitgesloten

  •   3045 keer gelezen   Nieuws

SPAKENBURG/WERKENDAM • Gwaeron Stout, na zeven jaar Kozakken Boys nu uitkomend voor IJsselmeervogels, is zaterdag de enige Werkendammer die op De Zwaaier op het veld staat. Hij woont op 't Plein in het hart van het dorp op twee kilometer van het veld.

De beste amateurclub aller tijden, IJsselmeervogels, komt zaterdag in Werkendam op bezoek. Stout: "Omdat wij de laatste weken niet meer winnen, wordt het weer spannend in de kop van de tweede divisie."

Het onverslaanbaar geachte IJsselmeervogels speelde achtereenvolgens drie keer gelijk, tegen Spakenburg, De Treffers en Jong Volendam en verloor zaterdag met 2-1 bij Quick Boys.

Geen paniek
Volgens aanvoerder Gwaeron Stout (26) is er nog geen sprake van paniek op De Westmaat. "Wij zijn nog steeds koploper, maar het moet natuurlijk wel beter. Als wij dit zo doortrekken wordt IJsselmeervogels geen kampioen."

Stout miste vier wedstrijden door een liesblessure, maar is weer terug. "Het vervelendste is dat ik daardoor de Spakenburgse derby miste. Die had ik zó graag gespeeld."

Stout verwacht voor zijn team een heel lastige wedstrijd op De Zwaaier. "Kozakken Boys heeft de weg omhoog gevonden in een klasse waarin iedereen gelijkwaardig is aan elkaar."

Toekomst
Stout is al bezig met de toekomst. Hij sluit een terugkeer naar Kozakken Boys niet uit. "Ik praat met IJsselmeervogels en Kozakken Boys. Afwachten wat de uitkomst is."

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup