Logo regio-voetbal.nl
• Gerrit Molenaar.
• Gerrit Molenaar. (Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie)
Trainerscarrousel

Gerrit Molenaar en HSSC'61 na drie jaar uit elkaar

  •   1106 keer gelezen   Nieuws

HEI- EN BOEICOP • Gerrit Molenaar vertrekt na dit seizoen bij HSSC'61. Molenaar is momenteel bezig aan zijn derde jaar bij de club uit Hei- en Boeicop.

De indeling in de Utrechtse derde klasse heeft Molenaar doen besluiten niet nog een jaar bij te tekenen. "HSSC'61 is een fantastische club en ik werk hier nog altijd met veel plezier", zegt Molenaar. "Maar ik kom 'van de andere kant van de brug'. Als ik bij Hank de snelweg op rij en ik kom dan uiteindelijk in Kockengen uit, gaat er voor mijn gevoel iets mis. Ik mis de binding met de regio. Dat leeft ook in de rest van de club en iedereen doet er alles aan om in Zuid terecht te komen, maar ik zie voor volgend jaar de bui alweer hangen met deze geografische indeling. Mijn gevoel zegt dat het beter is om het wat dichter bij huis te zoeken."

Mindere resultaten
De mindere resultaten speelden voor Molenaar geen rol. "We weten hoe dat komt. We hebben zelf te maken met veel blessures, maar de tegenstanders zijn ook gewoon erg sterk. Dat is niet zo gek, want die clubs zijn veel groter."

Voetbalmens pur sang
HSSC-voorzitter Frank Lakerveld kijkt terug op mooie jaren onder Molenaar: "We respecteren zijn besluit en kijken terug op een hele mooie samenwerking met naast een fijne trainer ook een echt voetbalmens pur sang. Gerrit heeft twee erg goede seizoenen gedraaid met HSSC'61 in de derde klasse en de club van een nieuwkomer naar een stabielere derdeklasser gevormd. Het derde seizoen is pittig qua indeling en onze blessures helpen ook niet mee, maar we hebben alle vertrouwen in Gerrit en ons vlaggenschip om ook van dit seizoen weer een mooi succes te maken."

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup