Logo regio-voetbal.nl
ingezonden mededeling

Een bezoek aan Manchester City - Enkele reistips op een rij

  •   keer gelezen   Nieuws

Voor veel voetballiefhebbers is een wedstrijd in het buitenland bezoeken een droom die uitkomt. De Engelse Premier League staat bij velen hoog op het verlanglijstje. In dit blog wordt een voetbalreis naar Manchester City voor je uitgelicht. Van het vliegen, het verblijf tot aan de wedstrijdtickets. Alles passeert de revue!


Voetbalreizen naar Manchester City
Oké, je hebt dus een wedstrijd van Manchester City op het oog. Er zijn dan al direct een aantal dingen waar je goed rekening mee dient te houden. Het speelschema van Manchester City is op voorhand altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Dit wordt pas zo'n vier tot zes week voor aanvang van het betreffende duel definitief.

Houdt er dan ook rekening mee dat je je voetbalreis naar Manchester City boekt van zaterdagochtend tot maandag. Zo ben je ingedekt tegen eventuele wijzigingen. Als de wedstrijd definitief is vastgesteld, kun je natuurlijk je reis en verblijf aanpassen aan de wedstrijddatum.

Vliegen op Manchester Airport
Wanneer je een bezoek aan Manchester City aan het plannen bent, kun je het beste vliegen op Manchester Airport. Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Schiphol kost je ongeveer 100 tot 150 euro. Hiervoor heb je al een retour vanaf Amsterdam dus, met handbagage. De ervaring leert dat je daar meer dan genoeg aan hebt. Het is ongeveer een halfuur met de trein vanaf het vliegveld tot het centrum van Manchester.

Selecteer een geschikt verblijf voor je voetbalreis in Manchester
Manchester is een prima stad om een aantal dagen te verblijven. Het is aan te raden om een hotel te kiezen in het centrum van de stad. Met het openbaar vervoer verplaats je je snel en relatief goedkoop door de stad. Ook is het Etihad Stadium, het stadion van Manchester city, goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wedstrijdtickets Manchester City bestellen
Wanneer je je reis en verblijf dan hebt geregeld, is het enige wat nog ontbreekt aan je voetbalreis naar Manchester City, de tickets! Zoals in bijna alle stadions heb je de mogelijkheid tussen de korte zijde (achter de goal) en de tribune aan de lange zijde van het veld.

In het stadion van Manchester City zijn de plaatsen op de lange zijde echt aan te raden. Het overzicht over het gehele veld maakt je voetbalreis naar Manchester City echt compleet. Probeer er wel voor te zorgen dat je niet te hoog in het stadion komt te zitten. Het is een vrij groot stadion en dan wil je natuurlijk graag een beetje dicht op het veld zitten.

Laat je voetbalreis naar Manchester City samenstellen
Mocht je alles nou niet zelf willen regelen, dan zijn er ook reisbureaus die een voetbalreis naar Manchester City voor je kunnen regelen. Het is natuurlijk erg handig als alles voor je geregeld wordt! Denk er dan wel om dat deze partij onder andere is aangesloten bij SGR (garantiefonds) en goede recensies heeft.

Veel succes met het samenstellen van jouw bezoek aan Manchester City!

(ingezonden mededeling)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup