Logo regio-voetbal.nl
• Kloos en Anastassiadis tekenen het contract.
• Kloos en Anastassiadis tekenen het contract. (Foto: Peter Verbeek)
Trainerscarrousel

Sander Kloos twee jaar langer bij Brederodes

  •   keer gelezen   Nieuws

VIANEN • Sander Kloos, hoofdtrainer van Brederodes, heeft zijn contract verlengd. De inwoner van Zeist zal ook de komende twee jaar zijn verbonden aan de club van de groengelen.


In het bijzijn van het DB van Brederodes en bestuurslid Technische Zaken Hans van Doorn zette Sander Kloos vrijdagavond zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Vooruitstrevend
"We zijn uitermate tevreden over Sander als hoofdtrainer", liet voorzitter Taki Anastassiadis weten. "Zijn vooruitstrevende manier van handelen en zijn omgang met mensen hebben er zeker aan bijgedragen hem een tweejarig contract aan te bieden. Als bestuur hebben we er alle vertrouwen in dat hij de komende tijd de kunde heeft om de huidige selectie, samen met zijn technische staf, verder tot ontwikkeling te laten komen."

Bouwen
De 42-jarige Sander Kloos was verrast door het aanbod om voor twee jaar bij te tekenen. "Maar gezien mijn ervaring, de fijne tijd tot nu toe en de uitdaging die er ligt om het fundament te versterken, is het vertrouwen om voor een langere tijd bij deze club te kunnen en mogen werken wederzijds. Er staat een talentvolle selectie, een brede, kundige en enthousiaste staf, en de faciliteiten zijn hier prima. We zitten nog in een fase van bouwen en dat past mij goed. Brederodes heeft een gezonde ambitie om binnen de warme clubcultuur verder te willen. Het eeuwfeest is aanstaande en er lopen hier veel Vianezen rond met hart voor de club en de selectie. Al die facetten vormen een uitstekende basis om de schouders er samen onder te zetten."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup