Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Twee jonge Gorcumse talenten naar vv Schelluinen

10 feb, 18:44 Nieuws Spelerscarrousel 3.155 keer gelezen

SCHELLUINEN • Ze trainden al een tijdje mee op sportpark Scalune, maar inmiddels hebben Mohamed Chaaby en Jafaar Maslaki definitief toegezegd vanaf het nieuwe seizoen in het blauwwit van vv Schelluinen te spelen.

Mohamed Chaaby is een 19-jarige tweebenige middenvelder, die zijn opleiding genoot bij Unitas. Ook voetbalde hij een aantal jaren in de jeugd bij FC den Bosch om vervolgens de overstap te maken naar Kozakken Boys. Uiteindelijk keerde hij weer terug naar het vertrouwde Molenvliet, waar hij speelde voor Unitas-zaterdag.

Jafaar Maslaki (18) voetbalt op de flanken en deed dat voor het eerst bij SVW. Als tiener stapte hij over naar de buurman Unitas en niet veel later ook naar het Werkendamse Kozakken Boys, waar hij met Chaaby speelde. Samen keerden ze terug naar Gorinchem. Chaaby werd actief bij Unitas-zaterdag, maar had het slecht naar zijn zin. Maslaki maakte minuten bij de JO19 van Unitas, dat nog niet zolang geleden werd opgeheven en uit de competitie is gehaald.

Beide talentvolle spelers trainen al een paar weken mee met de selectie van derdeklasser Schelluinen, maar zijn pas vanaf het nieuwe seizoen officieel speelgerechtigd.

Theo Sprong

Freelance-journalist Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie