Logo regio-voetbal.nl
Spelerscarrousel

Kozakken Boys ontbindt ook contract met Don Bolsius

  •   1176 keer gelezen   Nieuws
• Don Bolsius.
• Don Bolsius. (Foto: Marcel van Dorst / ProShots / Kozakken Boys)

WERKENDAM • Na Jordie van der Laan en Nando Wormgoor heeft Kozakken Boys ook het tot de zomer van 2021 doorlopende contract met Don Bolsius ontbonden.

Bolsius (21) kwam in de zomer van 2018 via FC Den Bosch naar Werkendam. Nu is zijn contract in goed onderling overleg voortijdig stopgezet.

'Ik wil iedereen van Kozakken Boys bedanken voor de afgelopen twee seizoenen', aldus Bolsius op de clubwebsite. 'In het bijzonder wil ik de mooie supportersschare van deze club bedanken. Het is een enorm leerzame tijd voor mij geweest, nu is het tijd voor een nieuwe stap. Het lijkt me mooi om Kozakken Boys ooit weer op het veld tegen te komen.' Bolsius was bezig aan zijn tweede seizoen op De Zwaaier.

Bolsius doorliep de opleiding van Brabant United en debuteerde in 2016 in de hoofdmacht van FC Den Bosch, waar hij 21 duels in de Jupiler League zou spelen. Bij Kozakken Boys was de veel toegezongen technische aanvaller vooral van waarde als invaller. Bolsius kwam 43 keer in actie, waarvan dertig maal vanaf de bank.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup