Logo regio-voetbal.nl
Foto: Rick den Besten

Ook geen promotie-degradatie bij scheidsrechters

  •   349 keer gelezen   Nieuws

REGIO • Omdat de competities voor het seizoen 2019/2020 niet meer worden hervat is, in lijn met het besluit bij de competities, besloten om ook voor officials de gecommuniceerde promotie-/degradatieregeling (P/D-regeling) niet uit te voeren. Dit betekent dat alle officials in het seizoen 2020/'21 in principe op hetzelfde niveau actief zijn als waar ze dit seizoen geëindigd zijn.

Echter, net als bij de verenigingen, zijn er ook bij (assistent-)scheidsrechters de nodige mutaties. Denk aan officials die stoppen, op een andere dag actief willen zijn, of ervoor kiezen op eigen verzoek lager te worden ingedeeld. Deze veranderingen zorgen ervoor dat er groepen zijn die in aantal aangevuld of uitgebreid moeten worden om de wedstrijden zo optimaal mogelijk te kunnen bezetten.

Om dat te realiseren zal er geen sprake zijn van de uitvoering van de reguliere P/D-regeling, maar zullen officials waar nodig geplaatst worden. In de totstandkoming van de uitgangspunten is het landelijk bestuur van de COVS betrokken. Deze procedure geldt zowel voor veld- als zaalvoetbal.

Klik hier om verder te lezen bij de KNVB

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup