Logo regio-voetbal.nl
<p>• Ron Vlot.</p>

• Ron Vlot.

(Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie)
Voorbeschouwingen

Ron Vlot: ‘Als wij drie clubs onder ons kunnen houden, doen wij het fantastisch’

  •   keer gelezen   Nieuws

BRAKEL/ZUILICHEM • Trainer Ron Vlot schrok aanvankelijk toen hij met zijn nieuwe groep bij BZC’14 aan de slag ging. “Ik heb te maken met een spelersgroep die absoluut nog niet derdeklassewaardig is”, maakte de van Vuren gekomen oefenmeester nog eens duidelijk. 


“De ploeg is vorig seizoen onderaan geëindigd en er zijn wat spelers naar elders vertrokken. Wat moet ik dan verwachten? Bovendien was de groep conditioneel niet op orde. Wij hebben er de laatste weken hard aan getrokken en nu ziet het er een stuk beter uit. Nu moeten wij hopen dat wij zaterdag goed tegenstand kunnen bieden aan NEO’25.” 

Lat niet te hoog
Vlot legt de lat op voorhand niet al te hoog. “Wij zullen punten moeten gaan halen. Als BZC’14 hoger eindigt dan vorig jaar, hebben wij het goed gedaan.”

BZC’14 heeft er wat nieuwe spelers bij. Met name Damian Groenevelt, gekomen van Woudrichem, doet het goed. “Ik ga niet zoals veel andere trainers roepen dat wij een periodetitel moeten pakken. Dat kan niet. Ik zou op dit moment niet weten waar ik dat op moet baseren. Als ik er met BZC’14 straks in blijf, hebben wij een topseizoen.”

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup