• Ron Vlot.
• Ron Vlot. Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Ron Vlot: ‘Als wij drie clubs onder ons kunnen houden, doen wij het fantastisch’

Algemeen Voorbeschouwingen 3.123 keer gelezen

BRAKEL/ZUILICHEM • Trainer Ron Vlot schrok aanvankelijk toen hij met zijn nieuwe groep bij BZC’14 aan de slag ging. “Ik heb te maken met een spelersgroep die absoluut nog niet derdeklassewaardig is”, maakte de van Vuren gekomen oefenmeester nog eens duidelijk. 

“De ploeg is vorig seizoen onderaan geëindigd en er zijn wat spelers naar elders vertrokken. Wat moet ik dan verwachten? Bovendien was de groep conditioneel niet op orde. Wij hebben er de laatste weken hard aan getrokken en nu ziet het er een stuk beter uit. Nu moeten wij hopen dat wij zaterdag goed tegenstand kunnen bieden aan NEO’25.” 

Lat niet te hoog
Vlot legt de lat op voorhand niet al te hoog. “Wij zullen punten moeten gaan halen. Als BZC’14 hoger eindigt dan vorig jaar, hebben wij het goed gedaan.”

BZC’14 heeft er wat nieuwe spelers bij. Met name Damian Groenevelt, gekomen van Woudrichem, doet het goed. “Ik ga niet zoals veel andere trainers roepen dat wij een periodetitel moeten pakken. Dat kan niet. Ik zou op dit moment niet weten waar ik dat op moet baseren. Als ik er met BZC’14 straks in blijf, hebben wij een topseizoen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden