• Ameide-trainer Gert-Jan Westerhout.
• Ameide-trainer Gert-Jan Westerhout. Foto: Rick den Besten

Ameide en Gert-Jan Westerhout nemen na zes jaar afscheid van elkaar

Nieuws Trainerscarrousel 2.643 keer gelezen

AMEIDE • Na een periode van maar liefst zes seizoenen nemen vv Ameide en hoofdtrainer Gert-Jan Westerhout komende zomer afscheid van elkaar. “Het is mooi geweest”, zegt Westerhout, mede ingegeven door de reisafstand vanuit zijn woonplaats Tilburg.

Ameide heeft zich onder Gert-Jan Westerhout ontwikkeld tot een stabiele derdeklasser, die vanwege de tomeloze energie die aan de dag wordt gelegd moeilijk te verslaan is. Diverse jonge talenten wisten de stap naar het eerste elftal te maken.

In het seizoen 2018-2019 haalde Ameide de nacompetitie. Met 4 uit 4 was de start dit seizoen in 3C wat minder voortvarend.

Mooi moment
Gert-Jan Westerhout op de website van ‘zijn’ Ameide: “Het is mooi geweest. Wat lijkt op een raar moment van afscheid, is in werkelijkheid een mooi moment om het stokje na zes jaar over te geven aan de volgende hoofdtrainer. Deze fantastische groep en deze prachtige club hebben mij en ook mijn kinderen zó enorm veel moois gegeven de afgelopen jaren, dat het ondanks het gekke moment goed is om voor iets nieuws te gaan. Dit geldt voor de groep en voor mezelf.”

Betrokkenheid
“Ik ben echt enorm trots dat ik zes jaar lang hoofdtrainer ben geweest van mijn eigen cluppie. Ik was continu met het team bezig. Toen ik nog in Ameide woonde en als ik later in het dorp was, vond ik het prachtig om te horen hoe iedereen begaan was met het eerste. Die betrokkenheid heeft me altijd gestimuleerd en uitgedaagd er het maximale uit te halen en een team neer te zetten dat qua werklust het dorp trots maakte. Dat was mijn missie met het team en hopelijk is het dorp trots op hen geweest. Ik ben iedereen enorm dankbaar voor die betrokkenheid en loyaliteit naar het team, iedere week weer.”

Blijf gezond
“Het zou fantastisch zijn als we dit laatste seizoen kunnen afsluiten met een halve competitie. Het zou nog mooier zijn als iedereen die een onderdeel uitmaakt van de club deze periode gezond door komt. Blijf gezond en pas goed op jezelf!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app