Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Kinderdijker Tim Haksteeg tekent eerste profcontract bij Feyenoord

9 mei, 18:56 Nieuws Spelerscarrousel 836 keer gelezen

ROTTERDAM/KINDERDIJK • Tim Haksteeg heeft maandagavond een driejarig contract getekend bij Feyenoord. De vijftienjarige doelman uit Kinderdijk is hierdoor tot medio 2025 aan de Rotterdamse club verbonden.

Tim Haksteeg is de zoon van oud-De Zwerver-keeper Gert Haksteeg. Hij speelt al sinds zijn zevende voor de Feyenoord Academy, doorliep op Varkenoord tot nu toe de hele jeugdopleiding en is momenteel doelman van Feyenoord Onder 17.

‘Tim is een talentvolle keeper die er iedere dag alles aan doet om een betere speler te worden,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Doordat hij veelvuldig gebruik maakt van de specialistentrainers op Varkenoord investeert hij veel in zichzelf en laat hij zien over een goede mentaliteit te beschikken. Als hij deze stijgende lijn weet vast te houden, hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een mooie toekomst tegemoet zal gaan bij Feyenoord.’

Trots
Het tekenen van zijn eerste profcontract bij Feyenoord maakt Haksteeg erg trots. ‘Deze dag is heel bijzonder voor mij omdat ik al sinds 2013 voor Feyenoord Academy speelt en dus na de zomer aan mijn tiende seizoen ga beginnen bij deze prachtige club. Mijn ultieme droom is om ooit met Feyenoord 1 in een volle Kuip te spelen. Dat is het mooiste wat er is’, zo laat Haksteeg weten op de officiële kanalen van Feyenoord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Laatste nieuws

Afbeelding
Hardinxveld-doelman Sidney Batenburg kiest voor Alblasserdam 1 uur geleden
Afbeelding
Alblasserdam-doelman Pieter Lerensveld naar Nieuw-Lekkerland 12 uur geleden
Afbeelding
Alsnog vrijspraak voor Wieldrecht-middenvelder Robert Versteeg 15 uur geleden
Afbeelding
Floren Streefkerk (SV Meerkerk) nadert koploper Björn Paul (Vuren) in topscorerslijst 15 uur geleden
Afbeelding
Ronald den Ouden wordt assistent van Marco Verbeek bij Sliedrecht 16 uur geleden
Afbeelding
Alblasserdammer Danny Buijs nieuwe trainer KV Mechelen 21 mei, 07:54