• Rick Kolff.
• Rick Kolff. Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Altena strikt Rick Kolff nu wel als nieuwe hoofdtrainer

Nieuws Trainerscarrousel 4.011 keer gelezen

NIEUWENDIJK/VUREN • Rick Kolff wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Altena. De huidige trainer van Vuren volgt bij de Nieuwendijkse zaterdagtweedeklasser Richard den Ouden op. Den Ouden en Altena hebben al na enkele maanden besloten niet met elkaar verder te gaan.

Rick Kolff is bij derdeklasser Vuren aan zijn derde seizoen bezig. Vorig jaar werd hij ook al benaderd door Altena, maar koos hij ervoor bij Vuren te blijven. Ditmaal kwamen Kolff en Altena er wel uit. “Ik vond het moeilijk om mijn vertrek in Vuren bekend te maken. Ik heb het er geweldig naar mijn zin en ben Vuren dankbaar dat ze mij de kans hebben gegeven om hoofdtrainer te worden”, aldus Kolff.

Kolff was eerder jeugdtrainer bij onder meer WSC in Waalwijk en assistent-trainer bij Sleeuwijk. Als voetballer kwam de Werkendammer uit voor Kozakken Boys, DFS Opheusden en Sleeuwijk.   

Altena is momenteel hekkensluiter in de 2e klasse H. Vuren heeft het moeilijk in de 3e klasse E en staat twaalfde. Rick Kolff heeft voor een jaar getekend bij Altena.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden