• Arjen Borsje (r) verwelkomt Oussama Bouyaghlafen.
• Arjen Borsje (r) verwelkomt Oussama Bouyaghlafen. Foto: @KozakkenBoys

Kozakken Boys legt Oussama Bouyaghlafen vast voor volgend seizoen

Nieuws Spelerscarrousel 3.773 keer gelezen

WERKENDAM • Met ingang van komend seizoen heeft Kozakken Boys de selectie versterkt met Oussama Bouyaghlafen. De 25-jarige buitenspeler komt over van competitiegenoot De Treffers en heeft een contract getekend voor één seizoen.

Bouyaghlafen is begonnen in de jeugd van de amateurs van Sparta Rotterdam. Na meerdere clubs in Rotterdam koos hij voor de overstap naar Brabant en speelde in de jeugd van Willem II/RKC en Brabant United. Na deze periodes werd hij opgemerkt door FC Den Bosch en tekende in 2015 zijn eerste profcontract. 

Bij FC Den Bosch maakte hij in 2016 zijn profdebuut in een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Na een aantal jaren bij de Blue White Dragons gespeeld te hebben, koos hij voor een overstap naar Almere City. Hier speelde hij van 2020 tot 2022 alvorens de overstap te maken naar De Treffers.

“Na mijn periode bij Almere City wilde ik nog graag actief blijven in het profvoetbal. Top Oss bood mij een proefperiode aan, maar helaas raakte ik toen geblesseerd. Ik ben toen in contact gekomen met toenmalig trainer Lee-Roy Echteld en heb besloten mijn carrière voort te zetten bij De Treffers.”

Eigen voetbalschool

Oussama Bouyaghlafen is woonachtig in Rotterdam en de reis naar Groesbeek werd steeds lastiger te combineren zo geeft hij aan. “In het dagelijks leven studeer ik Social Work en heb ik mijn eigen voetbalschool. Hiermee geef ik op zondag trainingen aan de jeugd. De groei van mijn voetbalschool heeft er mede toe geleid dat ik graag dichterbij huis wilde gaan voetballen”, zegt hij op de website van zijn nieuwe club.

“Graag zou ik op termijn mijn studie koppelen aan mijn voetbalschool om jongeren met een achterstand of rugzak ook te laten sporten en bewegen. Ik loop nu twee dagen per week stage bij een zorginstelling in Rotterdam. Hier werk ik in de dagbesteding en help cliënten met een beperking om handvaten te creëren op het gebeid van dagelijkse levensverrichtingen, ik merk dat dit werk mij echt voldoening geeft.”

Kozakken Boys is een bekende naam in het amateurvoetbal en de combinatie met de reisafstand lijkt het voor mij een goede keuze om komend seizoen in Werkendam te gaan voetballen“Bij FC Den Bosch heb ik nog samen met Mario Bilate gespeeld. Wij spreken elkaar nog regelmatig en zo kwam ook komend seizoen ter sprake. Ik heb toen een aantal gesprekken gevoerd met Arjan Borsje en dit gaf mij een goed gevoel. Kozakken Boys is een bekende naam in het amateurvoetbal en de combinatie met de reisafstand lijkt het voor mij een goede keuze om komend seizoen in Werkendam te gaan voetballen.”

“Ik hoop dat Kozakken Boys zich handhaaft in de Tweede Divisie. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren in een wederopbouw en dat wij volgend seizoen kunnen meespelen voor minimaal een plek in de middenmoot.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden