Logo regio-voetbal.nl
'Angstgegner' SV Noordeloos kan Groot-Ammers ditmaal geen pijn doen
'Angstgegner' SV Noordeloos kan Groot-Ammers ditmaal geen pijn doen (regio-voetbal.nl)

'Angstgegner' SV Noordeloos kan Groot-Ammers ditmaal geen pijn doen

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NOORDELOOS - Ondanks een bak aan zelfvertrouwen was Groot-Ammers toch enigszins zenuwachtig naar Noordeloos afgereisd. De laatste vier jaar was er namelijk niet meer gewonnen van de groenhemden, maar de vrees was ongegrond. De koploper won vrij eenvoudig met 1-4 aan de Nieuwendijk. En zo kwam er ook een einde aan de ongeslagen status van de gastheren, die negentien punten behaalden uit de laatste zeven thuiswedstrijden.

"We kwamen door een goal van Bas de Vos halverwege de eerste helft op voorsprong. We speelden volgens afspraak door veel te bewegen en uit de duels te blijven", aldus Groot-Ammers-trainer Ferry van Dijk.

Net na rust zag hij Noordeloos wel op gelijke hoogte komen. Een cornerbal bleef hangen en Sven Hordijk was er als de kippen bij om de 1-1 aan te tekenen. "De schrik schoot in onze benen, maar gelukkig antwoordde Abel van As, ingevallen voor de geblesseerde Jan-Willem Renes, vrijwel direct."

[{"fid":"62867","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und

value

":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text

value

":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Rick den Besten)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Compliment
Vervolgens liep Groot-Ammers door twee rake inzetten van de in vorm verkerende Yannick de Bondt uit naar 1-4. Verliezend coach Erwin Verheij had er vrede mee. "Ik kan mijn jongens niets verwijten, we verliezen van de koploper, die zich min of meer heeft aangepast aan Noordeloos. Dat zie ik als een compliment, dat ik overigens ook kreeg van mijn collega Ferry van Dijk. Ik had mijn huiswerk goed gedaan."

[{"fid":"62877","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und

value

":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text

value