Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Overtuigende oefenzege Tricht op IJFC

•   406 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

IJSSELSTEIN • Na het 2-2 gelijkspel tegen Focus'07 wist Tricht dinsdagavond in IJsselstein het tweede oefenduel van dit seizoen duidelijk te winnen. Tweedeklasser IJFC werd na een 0-2 ruststand overtuigend met 1-4 verslagen.

Tricht speelde een goede wedstrijd en nam door topscorer Marijn Bransen met 0-1 de leiding. Sven van Maurik zorgde voor een 0-2 ruststand.

Na de thee scoorde Tricht nog twee keer. Eerst werd het 0-3 door Arjan Hakkert en daarna 0-4 dankzij een doelpunt van Pepijn Lambregts. Pas in de allerlaatste minuut wist IJFC met 1-4 de eer te redden.

Komende zaterdag 24 augustus speelt Tricht thuis tegen de nieuwe derdeklasser Vriendenschaar uit Culemborg de derde oefenmatch.

(verslag: vv Tricht)

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >

Trainerscarrousel