Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

RKVSC weert zich kranig tegen derdeklasser TGG

•   295 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

DEN BOSCH • Na de 0-9 nederlaag tegen Wilhelmina in de eerste poulewedstrijd was er zondag tegen en bij derdeklasser TGG een heel wat draaglijker nederlaag voor RKVSC: 2-0 verlies. Pas vijf minuten voor tijd werd het 2-0 voor de thuisclub uit een penalty.

"We kregen na rust zelfs wat kansjes. Maar we moeten van ver komen. We gaan proberen er dit jaar ondanks een smalle selectie toch wat goeds van te maken", sprak RKVSC-trainer Ad Schipper.

Nu het bekeravontuur voor de Velddrielenaren teneinde is (de poule waarin RKVSC zit telt maar drie clubs) kunnen Schipper en zijn mannen zich helemaal gaan oriënteren op de competitie. Schipper hoopt op een plaats 'halfweg'. "Als we tenminste compleet kunnen blijven."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel