Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
met samenvatting

Kozakken Boys klopt Quick Boys en nadert koplopers tot op een punt

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KATWIJK • Kozakken Boys denderde zaterdag door in een positieve flow tegen Quick Boys. Met 0-2 stapten de gasten uit Werkendam de bus in.


"Een terechte overwinning", vond trainer Rick Adjei. De winst bij Qiuck Boys was de derde op rij. "We hadden in een grote fase de controle over de wedstrijd, al was het wel een lastig duel. De ruimtes werd klein gemaakt door Quick Boys. Dan moet je het baltempo hoog houden en de rust bewaren. Op een gegeven moment valt toch het gaatje en kom je op 0-1 en viel ook nog de 0-2."

Op de ranglijst staan de Werkendammers nu nog maar op een punt van de koplopers Noordwijk en IJsselmeervogels.
 


Op het thuisdomein begon Quick Boys zeer verdedigend. Daarmee was het lastig voetballen voor Kozakken Boys. Halverwege het eerste deel was Kozakken Boys wel dicht bij de openingstreffer, maar de poging van Kay Tejan eindigde op de paal.

Kort na het half uur was het wel raak na een prima actie van Tejan en kon Tyrone Conraad de 0-1 noteren. Na de rust kwam Roystone Drenthe er in voor Mats van Huigevoort. Quick Boys probeerde nog wat de forceren, maar Richard Arends greep een paar keer uitstekend in. 
 


Eigenlijk uit het niets kwam Kozakken Boys nog op 0-2, nadat Mark Veenhoven de bal goed speelde op Kay Tejan, die netjes afrondde. De winst voor Kozakken Boys kwam vervolgens niet meer in gevaar.
 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup