Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Degradant GJS in tweede klasse meteen flink onderuit

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ZWIJNDRECHT • GJS is de eerste wedstrijd in de tweede klasse F, na degradatie uit de eerste klasse C, bijzonder slecht begonnen. Er werd in Zwijndrecht volkomen verdiend met 3-0 verloren van Pelikaan.


In de eerste helft had de thuisclub een optisch overwicht en was het meest in balbezit, zonder tot doelrijpe kansen te komen. De beste kansen waren halverwege de eerste helft voor GJS. De eerste echte kans voor de thuisclub was na 37 minuten, maar Raymon de Haan redde uitlopend uitstekend. Vlak voor rust kwam de thuisclub toch op voorsprong, toen de vrijstaande Mohamed el Bannasri een voorzet van Leroy Verweij beheerst afrondde. Ruststand 1-0.

Na rust werd het allemaal iets levendiger, maar al snel kwam de thuisclub op 2-0. Een gekraakte voorzet kwam bij Deveney Veld die over de vingertoppen van Raymon de Haan raak kopte.

GJS ging op jacht naar de aansluitingstreffer, maar ondanks kleine mogelijkheden kwam die er niet. Integendeel de treffer viel aan de andere kant. Eerst werd een gevaarlijke corner nog van de lijn gehaald, maar in de volgende minuut gaf Ruben de Raad een mooie pass op Jesper Nossent, die beheerst de bal in het doel stiftte (3-0). Eindstand 3-0.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Wieldrecht op het programma. Nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen we maar zeggen.

(verslag: GJS)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup