Logo regio-voetbal.nl
• Alexandria'66 - De Zwerver (3-2).
• Alexandria'66 - De Zwerver (3-2). (Foto: Peter Lodder)

Alexandria'66 blijft De Zwerver de baas

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ROTTERDAM - Op basis van de eerste helft had De Zwerver aanspraak kunnen maken op een punt in het uitduel met Alexandria'66. Na rust waren de Rotterdammers op eigen veld de baas.

Op de 3-2 eindstand viel dan ook niet al te veel af te dingen. "Toch hadden we mogelijkheden om Alexandria pijn te doen", vond De Zwerver-trainer Edward Knook. "Dat was vooral in de fase waarin het nog 0-0 stond én vlak voor tijd toen we uit een scrimmage tot vier keer de gelegenheid kregen om te scoren." Het was de thuisclub die in de eerste helft op een 1-0 voorsprong kwam.

Nog voor rust zorgde Guido Luijten voor de 1-1. Na de pauze nam Alexandria'66 het heft stevig in handen en lukte het De Zwerver nauwelijks nog de middellijn te passeren. Na enkele verdedigingsfouten liep de score op naar 3-1 waarna Lucas Adelino de eindstand op 3-2 bracht. "We hebben ook hier onze huid duur verkocht", aldus Edward Knook. "Daarover mogen we andermaal tevreden zijn. Jammer alleen dat het niet stiekem een puntje opleverde."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel