Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Heukelum krijgt er opnieuw vijf om de oren

•   474 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HEUKELUM • Heukelum krijgt dit seizoen erg veel doelpunten tegen. Thuis tegen Wilhelmina'26 moest het voor de tweede week op rij vijf treffers incasseren.

Net als een week eerder bij Wieldrecht begon Heukelum nog goed aan de wedstrijd. Rick van Loo opende de score. Wilhelmina'26 draaide de zaken echter om. Na de 1-3 na rust kwam Heukelum via opnieuw Van Loo nog terug, maar na de 2-4 was het gedaan.

"We zijn op dit moment kwetsbaar", beseft trainer Jerome Ceton. "Alle doelpunten zijn leermomenten, maar we moeten ze omzetten in vastigheid en structuur. Dat is lastig. We houden ons nu vast aan de spelers die nog terugkomen. Jongens als Sil van Putten, Tim Schwebke en Wilfried Prigge zijn belangrijk voor ons."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel