Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuw-Lekkerland is koploper af

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KLOETINGE • Nieuw-Lekkerland is zijn koppositie én zijn ongeslagen status kwijtgeraakt in het duel met directe achtervolger Kloetinge. De 'Zeeland-trip' van trainer Maarten van HGastelen en zijn ploeg eindigde in een 4-0 nederlaag.

De ellende tekende zich al vroeg in de wedstrijd af toen Niels Brekelmans namens de trotse lijstaanvoerder een strafschop miste. Deze faalbeurt vanaf elf meter gaf de thuisclub vleugels en zorgde voor een flinke knak in het zelfbewustzijn van de zo goed aan de wedstrijd begonnen gasten.

Nieuw-Lekkerland raakte langzaam maar zeker de grip op het topduel kwijt. In de tweede helft werd die veranderde status vertaald in een viertal Zeeuwse treffers, goals die kort na elkaar vielen.

"Tja, en dan wordt het uiteindelijk 4-0", verzuchtte aanvaller Damiën Müller. "Echt zonde, maar we hebben gewoon niet goed genoeg gevoetbald. Komende zaterdag kunnen we ons herstellen. Dan krijgen we Montfoort op bezoek."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel