Logo regio-voetbal.nl
Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Heukelum mag handen dichtknijpen met punt tegen Roda Boys

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HEUKELUM – In de wedstrijd tussen twee kwakkelende ploegen was er slechts één ploeg die rest had op de zege. Roda Boys was bijna de hele wedstrijd beter dan Heukelum en kreeg voldoende kansen op de winst, maar in Heukelum werd er niet gescoord: 0-0.


"Er zat inderdaad meer in voor ons", vond Roda Boys-trainer Frank Brands. "We hebben vandaag helemaal niet slecht gespeeld, maar het zat in de afronding niet mee. Natuurlijk is niet alles pech, we maakten soms ook verkeerde keuzes, maar als we zo'n wedstrijd met twaalf punten in gaan, winnen we hier gewoon met 0-4. Het vertrouwen ontbreekt op dit moment."

Heukelum had voetballend, op de slotfase na, heel weinig in te brengen. En dus was Jerome Ceton tevreden met een punt. "Dat moet je soms zijn. Roda Boys is voor ons gewoon een lastige tegenstander. Eerder dit seizoen verloren we zulke wedstrijden met vier of vijf tegendoelpunten. Nu houden we de nul en dat is ook wel een keer fijn."

Roda Boys liet in fases een aantal grote kansen liggen. Na een kwartier waren de gasten drie keer dichtbij de 0-1 en ook direct na rust was het wachten op een treffer. Mede door uitstekend keeperswerk van Yoerik van 't Pad bleef het echter heel lang 0-0.

In de slotfase was Heukelum zelfs nog dichtbij een gestolen overwinning. Semih Kaplan schoot op de lat. De laatste en allergrootste kans was echter weer voor de gasten. Nils Loef verscheen diep in blessuretijd voor Van 't Pad, maar zijn prima schot stuitte via de binnenkant van de paal weer het veld in.

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam
Volg @MvanHoogevest op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup