Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Zwaarbevochten zege Haastrecht

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Haastrecht won in Driebruggen nipt met 0-1 van staartclub WDS.

Het elftal van Marco Versloot kreeg de zege niet cadeau. Joep Wijnands zette het sterkere Haastrecht verdiend op voorsprong. De paal stond een tweede treffer van Thijmen Raateland in de weg.

Na de rust kwamen de Haastrechtenaren snel met tien man te staan, toen Marnix Dongelmans zijn tweede gele kaart ontving. ,,Er veranderde niet zoveel aan het wedstrijdbeeld," merkte Versloot op. ,,WDS was bevreesd voor onze twee snelle spitsen en durfde niet een mannetje door te schuiven. Alleen in de slotfase kwamen we onder druk te staan. De paal stond de gelijkmaker in de weg. Na afloop stroomde de WDS-kantine vol en werd het hartstikke gezellig. En dat is volgens mij ook de bedoeling van het amateurvoetbal op ons niveau."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel