Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Asperen mag blij zijn met punt

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GORINCHEM • Asperen mocht blij zijn dat het dankzij een 2-2 gelijkspel met een puntje bij Unitas weg kwam. "Want daarmee is voor ons alles wel gezegd", vond Jaap van Hattem. "Het was van onze kant vooral voor rust erg slecht."

Asperen haalde echter ongeschonden de rust. "Terwijl zij toch zo'n zes kansen kregen", zag Van Hattem.

Na rust ging het wat beter bij de gasten die via Michiel den Hartog de leiding namen. Unitas keerde de score echter om en leek op weg naar een verdiende zege. Vlak voor tijd ging de bal echter op de stip toen Tareq Ibrahim gevloerd werd. Ibrahim na de strafschop zelf en scoorde de 2-2.

"We blijven bovenaan staan en hopen daar nog lang te staan, maar dan moet je niet zulke wedstrijden gaan spelen, want dan kan het snel afgelopen zijn", besloot Van Hattem.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel