Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Klinkende overwinning voor Brederodes

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

VIANEN • Het heeft Brederodes weinig moeite gekost om zijn tweede plaats op de ranglijst te consolideren. Na een magere 1-0 ruststand moest DVSU in de tweede helft nog vijf tegentreffers incasseren: 6-0.


Op de lat
In de eerste dertig minuten was de thuisclub veel op de Utrechtse helft te vinden en waren tal van aanvallen erg dreigend. Mike de Groot kopte de bal op de lat, maar even later had Dennis Bouwman na een hoekschop méér succes met een kopbal: 1-0. Pal daarna miste de verdediger de kans op zijn tweede treffer. Het spel van Brederodes werd daarna minder dominant. De bezoekers, die hun laatste drie duels hadden gewonnen, kregen daardoor het idee dat er misschien wat te halen was.

Vertrouwen
In de tweede helft zetten de groengelen veel druk op de defensie van DVSU. Na een kwartiertje maakte Joey Balk er 2-0 van, en daarmee verdween het vertrouwen van de bezoekers. Bij Brederodes ging het dusdanig lopen dat het erg eenzijdig werd. Met de regelmaat van de klok werd de voorsprong door Mike de Groot (2) en Marcel Peters (2 benutte strafschoppen) tot 6-0 uitgebouwd.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup