Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Benschop knokt zich naast Nieuwland

•   41 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BENSCHOP • Benschop kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Nieuwland.

In een gelijkwaardig duel, waarin beide ploegen weinig kansen creëerden, stevenden beide laagvliegers af op een 0-0 ruststand. In de blessuretijd van de eerste helft tastte de Benschopse defensie echter mis, waarvan de Nieuwlandse spits doeltreffend profiteerde.

Na de pauze  stak Benschop meer energie in de wedstrijd. Op het moment dat twee extra spitsen warm liepen, kopte Martijn de With de bal uit een indraaiende hoekschop van Mike Vergouw binnen. In de slotfase gingen zowel Benschop als Nieuwland tevergeefs voor de volle winst. Dankzij het ene puntje, dat Benschop overhield aan dit duel, staat het elftal van Emanuel Sluis nu net boven de rode streep.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel