Tim van Kollenburg verzekert Kerkwijk van punt | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Tim van Kollenburg verzekert Kerkwijk van punt

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KERKWIJK – Kerkwijk hield zaterdag met een 1-1 gelijkspel een punt over aan het uitduel met Peursum. Een resultaat waar Kerkwijk-trainer Nabil Bouchlal tevreden mee kon zijn.


"Ik kan wel leven met een punt. In de eerste helft vond ik het van beide kanten niet best en dat Peursum met een 1-0 voorsprong de rust in ging vond ik wel terecht. Sterker nog; ik denk dat zij het op dat moment ook al helemaal beslist hadden kunnen hebben. Ze lieten ons in leven, terwijl wij niet het voetbal lieten zien dat we kunnen brengen. In de tweede helft namen we de wedstrijd in handen. We waren de bovenliggende partij en maakt Tim van Kollenburg een hele goede goal. Dan denk en hoop je dat je dat doortrekt, maar dat lukte niet. Tot de gelijkmaker waren we heer en meester, daarna was het weer slordig van onze kant. In de tweede helft bloedde de eerste helft dood. Maar goed, wij mogen niet klagen over een gelijkspelletje, als je ziet dat Peursum al voor de zevende keer in acht wedstrijden gelijkspeelt. Dat is volgens mij een wereldrecord."

Na het vrije weekend van vorig week vanwege het ongelijke aantal ploegen in de vierde klasse D, heeft Kerkwijk ook volgende week een weekend vrij. Daarna wacht de ploeg van Bouchlal een uitwedstrijd bij Herovina-uit, wat de afsluiter is van een cyclus van drie uitwedstrijden.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup