Scorende keeper voorkomt overwinning BZC’14 [foto-update] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• SV Capelle - BZC'14 (3-3).
• SV Capelle - BZC'14 (3-3). (Foto: Michel Haubrich)
foto-update

Scorende keeper voorkomt overwinning BZC’14

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BRAKEL/ZUILICHEM – BZC'14 leek op bezoek bij SV Capelle op weg naar de derde overwinning van het seizoen. Totdat de doelman van de thuisploeg daar een stokje voor stak door zelf de 3-3 binnen te werken.


In de negentig minuten voor dat bijzondere moment, was BZC'14 al vroeg op een 0-2 achterstand gekomen. De fusieclub speelde ongeïnspireerd en dat noopte trainer Hans de Jong om een vroege wissel door te voeren. Jesse van Dalen werd al na een half uur vervangen door Peter van de Laar. Dat sorteerde effect, zag De Jong: "Met die wissel wilde ik op het middenveld wat meer zekerheid aan de bal creëren. Het was ook de bedoeling om de boel een beetje wakker te schudden en dat lukte gelijk."

Nog voor rust tekende Sten Pijlman de aansluitingstreffer aan. In de tweede helft kwam BZC'14 zelfs op een 2-3 voorsprong dankzij doelpunten van Jasper Gouda Quint en Erik van Dalen. En toen was daar dus de laatste minuut, waarin de doelman van SV Capelle de held van de dag werd door voor de 3-3 te zorgen.
 


Felheid
Met dat punt schiet BZC'14 weinig op, al blijft De Jong positief: "In het eerste half uur werden we op felheid afgetroefd door Capelle. De beleving was niet zoals het hoort, zoals ik het gewend ben. Maar de veerkracht die we daarna hebben getoond, was gewoon goed. De jongens hebben hard gevochten en ik vind dat we goed bezig zijn. Het is alleen wel vervelend dat we nu al voor de derde keer in de laatste minuut een winstpartij weggeven. Om een stap te maken zullen we toch de drie punten moeten gaan pakken."

Daartoe krijgt BZC'14 over twee weken de kans, wanneer het op bezoek gaat bij Sparta'30, de nummer vijf in de derde klasse D.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup