Kozakken Boys veert op tegen ASWH: eindelijk weer thuiswinst | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Kozakken Boys - ASWH (3-0).
• Kozakken Boys - ASWH (3-0). (Foto: Teus Admiraal)

Kozakken Boys veert op tegen ASWH: eindelijk weer thuiswinst

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WERKENDAM • Kozakken Boys boekte zaterdag tegen streekgenoot ASWH eindelijk weer eens een overwinning op de thuisplaat. Het werd 3-0.

In de eerste helft was het matig wat Kozakken Boys en ASWH lieten zien.

Na de rust kwam Kozakken Boys eindelijk los. Een kwartier na de pauze zette Sven van Ingen de thuisploeg op het goede spoor met de 1-0. Een kwartier voor tijd viel ook de 2-0 na goed doorjagen van Charlton Vicento en een stiftbal van Leon Bot. Zes minuten voor tijd leukte Kozakken Boys de score op naar 3-0 met de mooiste treffer van de middag door Don Bolsius.

Reactie Adjei
"Het was al een tijdje geleden dat we thuis wonnen. Dus ben ik wel te spreken over de winst", stelde trainer Rick Adjei. "Al met al was het misschien niet onze beste wedstrijd, maar qua resultaat was het goed. Aan de andere kant speelden we een week eerder een goeie pot tegen IJsselmeervogels en verdienden we een punt, maar die krijg je niet. Dus laat ons maar een keer minder spelen en wel drie punten pakken."

Met de driepunter heeft Kozakken Boys weer aansluiting op de ranglijst. Het staat op de zesde plaats op vier punten van de nieuwe koploper Kon. HFC.

Komende zaterdag speelt Kozakken Boys in Amsterdam tegen AFC.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel