Leerdam Sport nipt langs Rhelico | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Foto: Kontakt Mediapartners

Leerdam Sport nipt langs Rhelico

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

RUMPT – Leerdam Sport won door een doelpunt tien minuten voor tijd nipt van Rhelico: 0-1.

Trainer Yoni Sahertian zag zijn ploeg wat gelukkig winnen. "Gezien het wedstrijdbeeld was 0-0 terecht geweest, maar dit keer hadden we het geluk aan onze zijde." Sahertian doelde daarmee vooral op het doelpunt van Rhelico dat wegens buitenspel afgekeurd werd. "Ik kon van mijn plek niet zien of dat terecht was, maar anders waren we met 1-0 achter gekomen", zei Sahertian.

Collega Adrie van Steijn had echter geen goed woord over voor de arbitrage. "Een schande dat die goal van Sander Noom afgekeurd werd", brieste Van Steijn. "We speelden gewoon goed en beloonden onszelf nu ook, maar dan gaat dat weer niet door. Ik begrijp er niks van en het is heel frustrerend. Maar ik ben wel trots op mijn ploeg. We hebben met veel passie gespeeld en verdienden meer dan dit."

Youssef Boudou werd in Rumpt de matchwinner. Tien minuten voor tijd kopte hij uit een corner de enige treffer van de middag binnen.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel