Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

HRC'14 komt snelle achterstand niet meer te boven

•   114 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HAREN • HRC'14 liep zondag bij SBV al snel achter de feiten aan. Binnen een paar minuten keek het team van trainer Harald van Deelen immers tegen een achterstand aan: 1-0.

Vervolgens counterde de thuisclub een kwartier later naar de 2-0. Na rust was er een rare beslissing van de arbiter die tot de 3-0 leidde.

"Er was een overtreding duidelijk buiten de zestien bij ons, maar de scheidsrechter legde de bal op de stip. Ja, die ging er in en toen was natuurlijk over met ons", sprak Van Deelen.

Uiteindelijk werd het nog 4-0. Van Deelen: "Ik moet wel zeggen dat SBV een goede ploeg heeft. Nu zondag maar proberen tegen RKVSC ons weer op te richten."

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >

Trainerscarrousel