SV Lopik niet opgewassen tegen fysiek sterk Alblasserdam | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Alblasserdam - SV Lopik (3-1).
• Alblasserdam - SV Lopik (3-1). (Foto: Alexander de Jong)

SV Lopik niet opgewassen tegen fysiek sterk Alblasserdam

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SV Lopik verloor in en tegen Alblasserdam met 3-1.

Na een half uur spelen stonden de Lopikenaren al met 2-0 achter via goals, die voortvloeiden uit standaardsituaties.

Lopik kwam niet in zijn ritme, want de thuisclub schuwde het fysieke spel niet. ,,Daar gaan we slecht mee om," vertelde Lopik-trainer Bertus van Schaik na afloop. ,,In de tweede helft komen we nog wel terug in de wedstrijd via Abdel Tufi. Kort daarna passeerde een kopbal van Jacco Borst de Alblasserdamse doellijn, waarbij de bal met de hand werd tegengehouden. De scheidsrechter had beide spelsituaties niet gezien. We bleven geloven in een beter resultaat, maar een counter deed ons de das om."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel