Foto: Kontakt Mediapartners

Loepzuivere hattrick Rutger de Lang voor winnend Cabauw

25 jan, 20:41 Wedstrijdverslagen 307 keer gelezen

Cabauw won na een 0-2 achterstand met 4-3 van WDS uit Driebruggen.

De thuisclub begon sterk, maar benutte zijn kansen niet. De gasten namen de leiding vanaf de penaltystip. Na een defensieve misser werd het zelfs 0-2, voordat Glenn Vermeulen vlak voor rust de eerste Cabauwse treffer scoorde.

In de tweede helft liet Cabauw zien als team gegroeid te zijn. Na slim uitgevoerde aanvallen scoorde Rutger de Lang drie keer op rij: met het hoofd, met links en met rechts. ,,Een unieke ervaring voor mijn hardwerkende aanvaller," merkte Cabauw-trainer Ricky Erkelens op.

,,Op doel stond Bart van de Berg uit Jongens onder 19, die op het laatste moment als invaller de plaats van mijn geblesseerde doelman moest over nemen. Hij deed het uitstekend. De 4-3 viel vlak voor tijd en verontrustte ons niet."

Stuur jouw foto
Mail de redactie